Image

visie

Interieurarchitect Piet Van Oost is ruim 30 jaar vertegenwoordigd in bouw en interieur. Met een doorgedreven passie voor ruimte, licht, kleur, textuur en een sterk gevoel voor maatwerk, kwaliteit en fijne details gaat hij op zoek naar een optimale inrichting van uw nieuwbouw, te renoveren woning (uitbreidingen tot 40m2), appartement , kantoor winkel of horeca.

Dit met een tijdloze, hedendaagse of klassieke vormgeving. Elk project is uniek en start vanuit de wensen van de opdrachtgever en een vooropgesteld budget.

Hij gaat samen op zoek naar het interieur van uw dromen , waarin het aangenaam wonen of werken is. Een plaats waar je echt kan ‘thuis komen’. Een symbiose van functionalitiet en esthetiek , een beleving van ingetogen luxe. Bent u na het bezoek aan onze website geïnteresseerd geraakt en wilt u verder spreken over de mogelijkheden horen wij het graag.

Neem vrijblijvend contact op. 

 

Image

Werkwijze

Een eerste afspraak op locatie is kosteloos en geheel vrijblijvend. Hierbij kunnen we kennismaken met u en uw project. Aan de hand van uw wensen en verwachtingen kunnen we de verschillende mogelijkheden bespreken en hoe we u hierbij van dienst kunnen zijn. Onze volledige werkmethode wordt aan u voorgesteld met een duidelijk overzicht van de te verwachten kosten. 

Indien u dit wenst kunnen we dan overgaan naar het opmaken van een voorontwerp met correcte kostenraming van alle interieur en verbouwingskosten. Na bespreking worden de plannen verder uitgewerkt in 2D en 3D beelden met materiaalstudie . Hierbij worden ook de nodige detailplannen en technische studies opgemaakt (Elektra, sanitair, verlichting enz.). Dit alles volgens het vooropgstelde budget.

Indien gewenst worden voorstellen opgemaakt voor zitmeubilair en decoratieve interieurelementen.
Vrijblijvend kan u kiezen om de werkplanning en werfopvolging aan ons toe te vertrouwen. Ik ben steeds uw vast aanspreekpunt voor al uw vragen of opmerkingen.

We hebben een uitgebreid netwerk van competente vakmensen weten op te bouwen, waar we duidelijke afspraken maken en die volgens de vooropgestelde planning kunnen werken. Door onze jarenlange opgedane bouwkennis komt u niet meer voor verrassingen te staan en wordt het een zorgeloos bouwproces.

piet van oost

Eeklostraat 132b
9971 Lembeke
T 0475 49 36 37
info@pietvanoost.be
© 2020 piet van oost